RKC verlengt contract Oukili tot 2025!

Yassin Oukili heeft zijn contract bij RKC verlengd tot medio 2025!

Het zijn drukke tijden aan de akkerlaan. Nadat deze week al Felida als nieuwe aanwinst werd binnen gehaald en vanmorgen bekend werd dat Hans Mulder nog een jaartje door gaat, kan het licht bij de tekentafel nog niet uit. Yassin Oukili verlengde zijn contract met 2 jaar en is dus tot 2025 RKC-speler. De oud-Vitessenaar speelde zich afgelopen seizoen geregeld in de basis van Oosting.

Daarmee begint heel voorzichtig de talentvolle kern van RKC vorm te krijgen. Met Kuijpers, Felida en Oukili zijn drie talenten voor lange tijd aan de club gebonden.

Gefeliciteerd, Yassin!

De goed oplettende supporter had inmiddels uiteraard door gehad dat het om een contractverlenging van Oukili ging. Met de hints van het cowboy-shirt (Oukili was cowboy in de aankondiging van het carnavalsshirt), een waterontharder (De sponsor van Vitesse toen Oukili in Arnhem speelde) en Fries Suikerbrood (Want hoewel de goal werd geteld als eigen goal scoorde voor ons idee Oukili zijn eerste goal in Leeuwarden) was te achterhalen dat het hier om Oukili ging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *