Hans Mulder hangt voetbalschoenen nog niet aan de wilgen!

Hans Mulder kan zich deze zomer gaan voorbereiden op nog een seizoen als RKC-speler. De verdediger, die zijn carrière begon als middenvelder, gaat op voor zijn elfde seizoen in het geel/blauw.

De Nederlander met Spaanse roots speelde afgelopen seizoen niet vaak maar schikte zich in zijn rol. Dat zal ongetwijfeld komend seizoen ook het geval zijn. Hans is daarmee het tweede nieuwe contract voor het nieuwe seizoen nadat Felida op maandag al gepresenteerd werd.

De carrière van Hans leest weg als een jongensboek. Na zijn eerste periode in Nederland bij RKC, Willem II en NEC vertrok hij naar India waar hij onder andere speelde met Roberto Carlos. Het laatste hoofdstuk van dit jongensboek krijgt dus nog een extra Waalwijks hoofdstuk!

1 reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *