Meerdere clubs geïnteresseerd in Touba

Het seizoen is voorbij, wat traditioneel betekent dat de interesse voor sommige spelers meteen weer op gang komt. Nadat er vorige zomer geen transfer in zat voor Ahmed Touba, lijkt dat dit jaar wel zo te zijn. Steeds meer clubs tonen interesse voor de verdediger en international van Algerije.

Nadat Touba vorig jaar al aan meerdere grote clubs (waaronder bijvoorbeeld Feyenoord en Lazio Roma) werd gelinkt, lijken steeds clubs interesse te hebben voor Touba, die nog een éénjarig contract heeft in Waalwijk.

Zo werd vandaag duidelijk dat de naam van Touba inmiddels meermaals is gevallen in de bestuurskamer van de Franse promovendus en club van oud RKC-er Stijn Spierings, Toulouse FC.

Touba kwam in de zomer van 2020 over van Club Brugge en tekende voor drie jaar bij RKC. Van meet af aan was hij basisklant. Hij speelde in zijn eerste seizoen in de eredivisie alle wedstrijden. Dit seizoen heeft Touba een wat minder gelukkig seizoen, al speelde de Algerijn wel 27 van de 34 eredivisiewedstrijden.

En dus is de enige vraag nog waar de toekomst van Touba ligt. Of het nu Feyenoord, Braga SC, Toulouse, Lazio Roma of toch nog een andere club wordt, we weten zeker dat Touba alles zal geven om ook daar te slagen. En uiteraard houdt de club er ook nog een mooi bedrag aan over.

Foto: RKC Waalwijk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *