Volg de supportersavond live via RKCNu.nl!

Morgen staat voor het eerst in lange tijd weer eens een supportersavond op het programma. Vanaf 18:30 kan iedereen vanuit het sportcafé de Fietsenstalling al zijn vragen stellen aan Frank van Mosselveld, Mo Allach en Joseph Oosting.

Mocht je hierbij aanwezig zijn, kom dan vooral een praatje maken want Tim en Lucas van RKCNu zullen bij de supportersavond aanwezig zijn. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn maar toch graag willen volgen wat er deze avond gezegd wordt? Niet getreurd, want door middel van een liveblog op RKCNu.nl zal de gehele avond toch te volgen zijn.

Ga morgen dus vanaf een uur of 18:00 naar RKCNu.nl/live om op de hoogte gehouden te worden en niets te missen van alle ontwikkelingen op de supportersavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *