Oproep: Strijd. Passie. Trots. Op de tribune. Vooral nu!

Het is dit jaar, opnieuw, een gek seizoen. Nadat we bijna het gehele vorige seizoen al zonder publiek hebben gespeeld was het dit seizoen opnieuw raak en gelukkig kunnen we sinds enkele maanden weer als vanouds op de tribune zitten. Het ziet er daarnaast naar uit dat we aanstaande zaterdag thuis tegen FC Utrecht voor het eerst in een héél lange tijd weer in een (zo goed als) uitverkocht stadion spelen.

Dit is dan ook hét moment om een oproep te doen om aanstaande zaterdag met z’n allen achter de jongens te gaan staan. We staan op 27 punten uit 27 wedstrijden, wat betekent dat we bij winst op 30 punten komen en handhaving binnen handbereik komt.

We hebben dit seizoen laten zien dat we het iedere club in de competitie lastig kunnen maken (2-2 bij Feyenoord, 3-2 bij Ajax en eerder dit seizoen ook 2-2 tegen en in Utrecht!). Toch gaven we na de winterstop toch ook al de nodige keren dure punten uit handen. Laten we zorgen dat dit aanstaande zaterdag niet gebeurt en ‘Manfield Road’ weer eens ouderwets laten kolken.

Laten we zaterdag geen onderscheid maken tussen Vak F, Hoekkie E en de mannen achter de goal, maar samen als 12e man achter de jongens gaan staan.

Dus: Neem je maten, buurman, schoonmoeder, of collega die nog geen kaart heeft mee en laten we met z’n allen achter de jongens gaan staan, zij kunnen alle steun hard gebruiken. En wie weet, schreeuwen wij ze wel weer wat dichter richting handhaving!

RKCNu & Waalwijk Fanatics

2 reacties
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *