Status aflopende contracten

Zoals gewoonlijk moeten clubs in het Nederlandse betaalde voetbal voor 1 april formeel duidelijkheid verschaffen over een aflopend verlengd contract. Hier onder een update over de aflopende contracten:

Het contract van Luuk Wouters is verlengd. Hij had een optie in zijn contract die gelicht is, waardoor hij nu tot 2023 onder contract staat bij de club.

De aflopende contracten van Gaari, Mulder en Anita zijn formeel opgezegd. Wel gaat de club met hen in gesprek om tafel om te kijken of er toch contractverlenging mogelijk is.

Voor de overige spelers die een aflopend contract hebben (Buttner Stokkers, Van der Venne, El Maach en Spenkelink) is het slechts het eerste contract bij de club, waardoor deze contracten niet formeel opgezegd hoeven te worden en deze in principe gewoon aflopen. Wel is de club inmiddels met enkele van deze spelers in gesprek om toch het contract te verlengen.

Bel Hassani en Pereira hebben beide een optie voor nog één jaar in hun huidige (aflopende) contract staan. Op het moment van schrijven is het nog onduidelijk of deze opties gelicht gaan worden.

Wordt de komende weken vervolgd, maar het is duidelijk dat er de komende transferperiode weer genoeg te doen staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *