RKC presenteert nieuw carnavalsshirt! (+ Win actie)

Het begint een traditie te worden, want voor het derde jaar op rij heeft de club een carnavalsshirt gepresenteerd! Na de vorige versies in 2019/2020 en 2020/2021 bestaat het shirt van dit seizoen uit een prachtige ‘carnvals-patroon’ over het gehele shirt heen in de rood-geel-blauw kleuren van Schoenlapperslaand. Daarnaast is het logo aangepast naar het carnavals-embleem.

We zullen in de thuiswedstrijd tegen FC Twente, op carnavalsvrijdag 25 februari aantreden in het carnavalsshirt, daarnaast is het shirt in vanaf NU verkrijgbaar in de webshop van de club. Mocht je het shirt aan je collectie toe willen voegen, wees er dan snel bij want de vorige edities van het carnavalsshirt waren snel uitverkocht.

Win actie!
Daarnaast mogen wij in samenwerking met de club nog een mooie actie bekend maken. We geven namelijk een (gesigneerd) carnavalsshirt weg! Wat moet je hier voor doen? Bedenk een carnavaleske naam voor een RKC speler, directielid of staf. Enkele voorbeelden: Finn Slokkers, Roy Zuijpers of wat dacht je van Rob van der Westerlalalaken. Reageer met je antwoord op een van onze social media posts of via info@rkcnu.nl en wie weet win jij het gloednieuwe carnavalsshirt met handtekening van je carnavaleske speler!

Voorwaarden win actie:
– Deelname aan de win actie is kosteloos.
– Inzendingen worden gedaan via Twitter, Instagram, Facebook of e-mail.
– De inzendingen kunnen worden gedaan tot 22 februari 23:59.
– De winnaar van een actie krijgt persoonlijk bericht via het social media kanaal waarop de inzending is gebeurd. Wanneer er een e-mailadres is achtergelaten, wordt de winnaar per e-mail op de hoogte gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *