RKC voegt Mark Spenkelink toe aan selectie

RKC leek deze winterse transferperiode af te gaan sluiten zonder inkomende transfers, maar op deze ‘transfer deadline day’ wordt er toch nog een nieuwe speler verwelkomd in Waalwijk: Keeper Mark Spenkelink wordt toegevoegd aan de groep keepers.

Nadat eerder deze maand Jens Teunckens vertrok naar België, was er een vacature voor keeper open doordat Joel Pereira nog steeds kampt met een blessure. Deze wordt nu ingevuld met de komst van Spenkelink.

Spenkelink is een boomlange keeper van 1 meter 96, die zijn carriere begon in de jeugd van FC Twente. Nadat hij de overstap maakte naar de jeugd van Go Ahead Eagles en bij de eerste selectie van de Eagles werd gehaald, werd hij een seizoen verhuurd aan het Zweedse Karlstad BK.

Na de huur vertrok Spenkelink naar Jong PSV, waar hij drie wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie speelde. Hierna vertrok hij naar het Georgische FC Locomotive Tbilisi, maar sinds 1 januari is hij transfervrij.

Welkom bij de club, Mark!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *