Willem II wil Meulensteen, meerdere clubs willen Odgaard

UPDATE: Odgaard maakt het seizoen af in Waalwijk. Zijn club Sassuolo en zijn zaakwaarnemer zetten in op een zomerse transfer, waardoor Odgaard het seizoen afmaakt in Waalwijk.

De goede prestaties van een aantal RKC’ers in de eerste seizoenshelft is niet onopgemerkt gebleven. Willem II heeft zojuist een tweede bod gedaan op captain Melle Meulensteen. RKC legt dat bod vooralsnog naast zich neer.

Meulensteen heeft nog een contract van 2,5 jaar en dus is de club in een positie om haar poot stijf te houden, ondanks een fors tweede bod van de buurman uit Tilburg. Het feit dat Willem II dit jaar een directe concurrent is zal ook meewegen in het niet willen laten gaan van Melle.

Daarnaast hebben verschillende clubs zich bij Sassuolo gemeld voor Jens Odgaard. De spits heeft inmiddels 7 goals gemaakt in de Eredivisie en is een van onze gevaarlijkste spelers. Het is niet helemaal duidelijk of contractueel is vastgelegd of Odgaard mag vertrekken bij een verkoop, maar inmiddels hebben onder andere twee Nederlandse (subtop) clubs een bod neergelegd bij Sassuolo.

Het worden spannende weken, wanneer er updates zijn lees je dat uiteraard op onze socials en RKCNu.nl!

Met dank aan onze vrienden bij het Brabants Dagblad.

Foto: RKC Waalwijk
1 reactie
  1. Het zou erg dom zijn als RKC Melle Meulensteen nu laat gaan naar Tilburg, het is een grote concurrent van RKC
    Niet doen vóór het einde van het seizoen, tenslotte zijn ze lekker bezig !!! Volhouden en nee zeggen, tegen Fredje!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *