RKC in de transfermaand

‘Gaat RKC nog wat doen op de transfermarkt’? ‘Weten jullie met wie RKC bezig is’? Dit soort vragen krijgen we de laatste dagen met enige regelmaat, om die reden via deze weg een korte update.

Het goede nieuws is, ja RKC is zeker druk bezig met het oriënteren. We hebben bevestigd gekregen dat er diverse lijntjes zijn uitgegooid. Wel wordt daarbij steeds duidelijk aangegeven dat er alleen iemand bijkomt wanneer het een daadwerkelijke meerwaarde is t.o.v. de huidige selectie. Wanneer dit niet het geval is dan maken we het seizoen af met het huidige team. Feit is dat de transfermarkt ook deze periode nog stroef op gang komt en (top) clubs lang wachten met het beslissen tot een eventuele verhuur dus het wordt sowieso nog even geduld houden met zijn allen. Uiteraard proberen we jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Team RKCNu.

1 reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *