RKC bekert zakelijk verder in Friesland

RKC heeft zich vanavond geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB beker. In Harkema werd tegen derdeklasser Harkemase Boys zakelijk gewonnen: 0-5.

RKC trad aan met b-elftal aangevuld met 3 basisspelers (Meulesteen, Bel Hassani en Daneels) en het was de eerste helft took niet een geweldig niveau. Hoewel Harkemase Boys niets te vertellen had duurde het door slordigheden tot 41e minuut tot de 0-1 viel door Oukili.

Voor rust maakte Stokkers de 0-2 nog waardoor eigenlijk de wedstrijd al binnen was. Na de rust zorgde opnieuw Stokkers, Lutonda en de ingevallen Bakari voor uiteindelijk een ruime uitslag: 0-5.

Door de overwinning zitten we aanstaande zaterdag in de koker voor de loting voor de volgende ronde.

De volgende wedstrijd staat zondag op het programma: Om 16:45 wordt er in Waalwijk afgetrapt tegen PSV.