Roy Kuijpers bijna nieuwe aanwinst RKC

Nog voor de winterstop goed en wel begonnen is heeft RKC haar eerste winterse versterking al wer bijna binnen. Zwollenaar Roy Kuijpers gaat de overstap vanuit de Brabantse hoofdstad naar Waalwijk maken.

Eigen Jeugd
Met een beetje fantasie zou je kunnen stellen dat, via een omweg, een jongen uit de eigen jeugd aan de selectie wordt toegevoegd. Roy speelde nog in de gezamenlijke jeugd opleiding van RKC en FC Den Bosch. Hij maakte vanuit Brabant United de overstap naar Vitesse O21 om afgelopen zomer weer terug te keren naar Den Bosch.

Dit seizoen gaat hem niet onverdienstelijk af. In nog geen 17 wedstrijden maakte hij maar liefst 9 doelpunten. Waaronder deze wonderschone tegen Jong Ajax

Debuut
Roy beschikt bij Den Bosch over een amateur contract. Dat betekend dat hij zonder transfersom mag vertrekken en meteen inzetbaar is. Of NEC op zondag te vroeg komt voor de administratieve machine is op dit moment nog niet duidelijk.

Welkom Roy en veel succes!

1 reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *