Content op RKCNu.nl

Zoals jullie de laatste weken misschien is opgevallen, is de content die op RKCNu.nl verschijnt wat veranderd. In dit bericht vertellen we jullie graag wat er precies veranderd en waarom.

We zijn dit seizoen begonnen met meer content dan ooit met twee podcasts, voorbeschouwingen, nabeschouwingen, updates op onze social media platformen en uiteraard op het forum. Nu, na ongeveer twee maanden, blijkt dat al deze content wat te veel is om op hoog niveau bij te houden.

Zoals jullie inmiddels weten draaien wij RKCNu in onze vrije tijd, naast onze fulltime banen en master studie. Het is dan ook meer dan eens zoeken naar gaatjes in agenda’s om RKCNu up-to-date te houden. De laatste weken merken we dat dit steeds lastiger wordt en daarom hebben we dan ook besloten een aantal veranderingen door te voeren.

Dit houdt in dat er de komende periode niet standaard meer een voorbeschouwing op wedstrijden op RKCNu zal verschijnen. De voorbeschouwingen namen meer en meer tijd in beslag en was naar ons idee het item dat het beste in aanmerking kwam om te schrappen, omdat de club zelf ook een uitgebreide voorbeschouwing maakt. Dit wil niet zeggen dat er nooit meer een voorbeschouwing verschijnt, maar dit zal niet op wekelijkse basis meer gebeuren.

Daarnaast zullen de nieuwsartikelen op RKCNu.nl wat minder uitgebreid zijn gedurende het seizoen. Uiteraard blijven we jullie op de hoogte houden van de laatste transfers en nieuwtjes op onze social media en op het forum. Bij groot nieuws zal er uiteraard ook een nieuwsbericht verschijnen, maar bij kleinere nieuwtjes zal een nieuwsbericht achterwege blijven.

Door deze aanpassingen hebben we genoeg tijd om de kwaliteit van het forum, de social media én de podcasts te waarborgen en we kijken er dan ook naar uit om die kwaliteit naar een hoger niveau te tillen.

Uiteraard is alle feedback nog steeds welkom, want samen zijn we the roar of our lions!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *