Inspiratieloos RKC onderuit tegen Willem II

RKC heeft vanavond in de thuiswedstrijd tegen Willem II verloren. De derby tegen de buurman uit Tilburg eindigde in 1-2.

Alle goals vielen in de tweede helft. Nadat er in de eerste helft nauwelijks kansen voor RKC waren, besloot Oosting na rust de 4-3-3 om te schakelen naar een 5-3-2 door Shawn Adewoye in te brengen. Meteen na het omschakelen ging het twee keer mis. In de 52e en 60e minuut scoorde Willem II, waardoor de wedstrijd met 0-2 gespeeld was.

RKC kwam nog wel terug, want na aandringen schoot Meulesteen in de 94e minuut raak op aangeven van Kramer. Helaas veel te laat om nog voor de gelijkmaker te gaan.

Collega Flynn van Langstraat FM sprak na de wedstrijd met Gaari, zijn interview is hier onder te beluisteren.