Luister vanavond naar de eerste aflevering van RKCNu: ‘T Tussendoarke

Vanavond is het zover, de eerste aflevering van RKCNu: ‘T Tussendoarke!

Zoals eerder aangegeven was er na afgelopen seizoen veel vraag naar extra podcasts rondom RKC. Daarom maakt RKCNu dit jaar naast de maandelijkse afleveringen van RKCNu: De Podcast een extra podcast, RKCNu: ‘T Tussendoarke. In ‘T Tussendoarke, die tussen de afleveringen van RKCNu: De Podcast uit komt, zullen de mannen terugblikken en vooruitkijken op de wedstrijden en uiteraard het laatste nieuws bespreken.

In de aller eerste aflevering van vanavond bespreken Tim en Lucas het laatste nieuws rondom de transferperikelen, kijken ze terug op de wedstrijden tegen AZ en Heerenveen en uiteraard vooruit op de wedstrijd tegen Fortuna.

RKCNu: ‘T Tussendoarke is vanavond tussen 20:00 en 21:00 te horen bij onze vrienden van Langstraat FM. Mocht je de aflevering liever op een ander moment beluisteren kan dat natuurlijk ook, je vind de aflevering vanaf 21:00 vanavond in je favoriete podcast app!

Langstraat FM is te beluisteren op de volgende manieren:
In de Langstraat via de ether op 106.8 FM
Ziggo analoge kabel: 87.5 FM
Ziggo digitale kabel: kanaal 917
KPN & Xs4All: kanaal 1042
Online via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *