El Haddouti op zoek naar nieuwe uitdaging

Morad El Haddouti is niet langer RKC’er. De buitenspeler, wiens contract afgelopen seizoen afliep, gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Morad was aan het einde van afgelopen seizoen geblesseerd, en kreeg van de club de mogelijkheid om ondanks dat zijn contract af was gelopen bij de club te revalideren. Hij gaat nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Morad kwam in het seizoen 2019/2020 over van Jong N.E.C. en sloot toen aan bij jong RKC. In 2020 sloot hij aan bij de eerste selectie en maakte hij in totaal 152 minuten in 6 wedstrijden, waarna hij langere geblesseerd raakte.

We willen Morad bedanken voor al zijn inzet voor de club en wensen hem heel veel succes in de toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *