Het nieuwe seizoen van RKCNu: De Podcast staat voor de deur!

Nog één week, dan is het zo ver! Op 12 augustus om 20:00 begint het nieuwe seizoen van RKCNu: De Podcast, uiteraard zoals je gewend bent in je favoriete podcast app én live op Langstraat FM.

Na de zomerstop zijn we terug voor het derde seizoen van RKCNu: De Podcast. Uiteraard opnieuw met interviews, anekdotes, analyses, columns en natuurlijk ouderwets ouwehoeren over ONS RKC, alles komt voorbij!

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van RKCNu: De Podcast is live te beluisteren op Langstraat FM op 12 augustus om 20:00! Onder aan dit bericht vind je alle manieren waarop je Langstraat FM kunt ontvangen. Liever zelf bepalen wanneer je luistert? Dat kan uiteraard ook, want vanaf de 13 augustus in de ochtend staat de aflevering uiteraard gewoon voor je klaar in je favoriete podcast-app, zoals je gewend bent!

‘T Tussendoarke

Dit seizoen produceren we met RKCNu niet één maar twee podcasts! Uit de massale feedback die we na afgelopen seizoen ontvangen hebben bleek dat jullie, de luisteraars, graag vaker een aflevering van de podcast zouden beluisteren. Daarom presenteren we vanaf dit seizoen RKCNu: ‘T Tussendoarke.

In ‘T Tussendoarke bespreken we in een wat kortere podcast de stand van zaken rondom gespeelde wedstrijden en de actualiteit rondom de club. ‘T Tussendoarke komt, zoals de naam al doet vermoeden, tussen de ‘reguliere’ afleveringen van RKCNu: De Podcast uit, zodat je elke twee weken kunt genieten van een podcast over RKC.

Ook ‘T Tussendoarke zal te beluisteren zijn via zowel Langstraat FM (op donderdag om 20:00) als via je favoriete podcast-app. Hier onder de data van alle afleveringen tot aan de winterstop:

PodcastDatum
RKCNu: De Podcast12 augustus 2021
RKCNu: ‘T Tussendoarke25 augustus 2021
RKCNu: De Podcast09 september 2021
RKCNu: ‘T Tussendoarke22 september 2021
RKCNu: De Podcast07 oktober 2021
RKCNu: ‘T Tussendoarke20 oktober 2021
RKCNu: De Podcast04 november 2021
RKCNu: ‘T Tussendoarke18 november 2021
RKCNu: De Podcast02 december 2021
RKCNu: ‘T Tussendoarke16 december 2021
RKCNu: De Podcast23 december 2021
De data van de RKCNu podcasts tot aan de winterstop

Mocht je vragen, opmerkingen of tips hebben dan horen wij die natuurlijk graag. We zijn te bereiken via Twitter, Facebook en Whatsapp!

Langstraat FM is te beluisteren op de volgende manieren:
In de Langstraat via de ether op 106.8 FM
Ziggo analoge kabel: 87.5 FM
Ziggo digitale kabel: kanaal 917
KPN & Xs4All: kanaal 1042
Online via deze link

1 reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *