Nóg een spits onderweg naar Waalwijk

Amper 3 dagen na het aantrekken van Michiel Kramer heeft de club opnieuw bijna een spits binnen. Jens Odgaard is hard op weg naar Waalwijk en zal, wanneer hij door de medische keuring komt, aankomend seizoen worden gehuurd van de Italiaanse club Sassuolo. Dat melden meerdere bronnen aan RKCNu.

Mogelijk ken je Odgaard al, want in het seizoen 2019/2020 speelde de 22 jarige spits ook al in de Eredivisie, toen Sassuolo hem stalde bij sc Heerenveen.

In dat seizoen maakte hij grote indruk in de voorbereiding. Hij speelde uiteindelijk 24 wedstrijden in de Eredivisie waarin hij 7 maal scoorde en 1 assist gaf. Hij miste twee penalty’s.

Na zijn verhuurperiode bij Heerenveen stalde Sassuolo hem bij FC Lugano en Pescara, waar het er allebei niet helemaal uit kwam. Hopelijk kan hij in Waalwijk bewijzen waarom Sassuolo ooit 5 miljoen voor hem neerlegde.

Met het aantrekken van Odgaard begint de selectie steeds meer vorm te krijgen. Wanneer de transfer definitief door gaat lijkt met Odgaard, Kramer, Stokkers en Min de spitspositie rond voor aankomend jaar.

Jens is op dit moment samen met zijn management onderweg naar Waalwijk voor de medische keuring en laatste formaliteiten. Wordt in de komende dagen ongetwijfeld vervolgd!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *