Paul Quasten stopt met voetballen

De kogel is door de kerk: Paul Quasten stopt met voetballen. Het Brabants Dagblad weet te melden dat de 36-jarige linksback daarmee een punt zet achter een carrière van 235 wedstrijden.

Komende uit de jeugd van Ajax begon zijn loopbaan bij Volendam. Via Willem II en Almere City FC kwam Paul uiteindelijk in 2017 bij RKC terecht. Daarmee is Paul een van de sportieve pijlers waarop de wederopstanding gebouwd is.

Bij RKC
De flamboyante linksback heeft een duidelijke stempel gedrukt op het RKC van de afgelopen jaren. Als powerkoppel op links met Tahiri in de Keuken Kampioen Divisie en zich kraanig staande houdend in de eredivisie. Zijn belangrijkste goal is die tegen FC Eindhoven, waarmee na een paar minuten nacompetitie niet meer mis gelopen kon worden. En de rest is geschiedenis.

Helaas werd de carrière van Paul nog wel eens gekleurd door knie blessures. Na een dienstverband van 4 jaar jaar besloot RKC om het contract niet te verlengen. Daarmee heeft de Tjechische Nederlander precies 100 wedstrijden in het geel blauw gespeeld.

Paul ontzettend bedankt voor de laatste jaren en wie weet tot ooit!

3 reacties
  1. Bedankt Paul, we zullen je missen.
    Die goal tegen eindhoven was toch juist helemaal niet belangrijk? Die wedstrijd ging volgens mij, zoals de commentator in dat filmpje zegt, nergens meer over.

  2. bedankt Paul, voor jou mooie manier van passes geven, jou mooie slidings, en jou felheid.
    jammer dat we dat niet meer gaan zien van jou.
    misschien zijn ze bij Achilles Veen blij met jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *