‘Uitshirt over 3 weken, ook dit jaar carnavalsshirt’

Vanmorgen schoof Frank van Mosselveld aan bij onze vrienden van Langstraat FM in het radioprogramma Langstraat Languit, om even bij te praten over de stand van zaken rondom de club.

Uitshirt
Waar afgelopen zaterdag het thuis-shirt met een wat klassieker design werd gepresenteerd laat het uit-shirt nog even op zich wachten. “Het uitshirt verwachten we met een week of 3 te kunnen presenteren. Ik ben er zelf bij betrokken geweest, dus ik ben licht bevooroordeeld, maar ik denk dat we ook daarin de lijn doortrekken van de afgelopen jaren waarin we hele gave uittenues hebben gehad en ik denk dat we daarin ook dit jaar zijn geslaagd.

Carnavalsshirt
En Frank doet ook een klein boekje open over of er volgend jaar nog een carnavalsshirt gaat komen. “We hebben zelf een traditie in gang gezet en wij zijn absoluut voornemens om deze voort te zetten. Met het oog op het feit dat we dit jaar carnaval weer kunnen vieren in Brabant kan het speciale carnavalstenue niet achterwegen blijven.

Het hele interview waarbij Frank onder andere ingaat op te inkomende transfer van Joel Pereira als de uitgaande transfer van Cyriel Ngonge is te beluisteren op Soundcloud of de player hieronder.

Foto: RKC Waalwijk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *