Alexander Büttner traint mee

RKC lijkt de volgende speler met ervaring op top-niveau aan de haak te kunnen slaan: Alexander Büttner traint vanaf vandaag mee, in eerste instantie om zijn conditie op pijl te houden.

Een aantal dagen geleden meldden wij op ons Twitterkanaal al dat de oud speler van onder andere Vitesse en Manchester United in gesprek was met de club. Inmiddels is dus duidelijk dat hij in ieder geval een tijd meetraint om zijn conditie op pijl te houden.

Alexander zijn laatste club was New England Revolution in de MLS in Amerika. Daar speelde hij tot afgelopen januari, toen zijn contract ontbonden werd nadat hij door heimwee erg graag dichter naar huis wilde. Daarna speelde er nog even een avontuur op Cyprus, maar dat ketste op het laatste moment af en sindsdien zat Alexander thuis in Doetinchem.

Wij hopen dat Alexander zijn oude niveau terug op kan pakken, en de club er uit komt met Alexander, zodat we hem aankomend seizoen in het geel-blauw kunnen bewonderen.

Veel succes, Alexander!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *