Peter Uneken nieuwe assistent

De club heeft zojuist bekend gemaakt de technische staf voor aankomend seizoen rond te hebben. Nadat eerder Joseph Oosting werd aangetrokken als hoofdtrainer, werd zojuist bekend dat Peter Uneken de nieuwe assistent wordt.

Uneken komt over van Jong PSV, waar hij twee jaar lang de hoofdcoach was. Ook was Uneken in beeld bij De Graafschap om hoofdtrainer te worden, maar hij kiest er dus voor om bij ons plaats op de bank te nemen!

Eerder werkte Uneken onder andere bij de jeugd van FC Den Bosch, N.E.C. en PSV. Uneken tekent voor twee jaar.

Daarnaast is bekend geworden dat Nyo Sulsters de nieuwe video-analist wordt. Hij liep vorig jaar al mee met Roderick van der Ham, die inmiddels is vertrokken naar Heracles, maar wordt nu dus volwaardig video-analist.

Veel succes mannen!

Foto: RKC Waalwijk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *