Programma bekend: Alle wedstrijden in je agenda

Gisteren is het concept speelschema voor aankomend seizoen bekend geworden. Zo openen én eindigen we het seizoen met wedstrijden tegen AZ, spelen we op een dinsdagavond thuis tegen Willem II en is het opnieuw zo dat de wedstrijden na de winterstop nog geen speeldag en tijd hebben.

Ook dit jaar verzorgen we vanuit RKCNu een agenda waarin ALLE wedstrijden van RKC staan! Uiteraard vullen we deze agenda aan met wijzigingen en vullen we hem aan met bijvoorbeeld wedstrijden in de voorbereiding of voor de beker. Wil je dus altijd op de hoogte zijn van de wedstrijden van RKC en het schema binnen handbereik hebben? Voeg de agenda dan toe via onderstaande knoppen!

Voor iPhone & Mac: Klik hier!

Voor Outlook: Klik hier!

Voor Google & Android: Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *