Geef jouw mening over RKCNu!

Bij RKCNu zijn we ontzettend benieuwd naar jouw mening. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en daarom willen we graag weten wat onze lezers/luisteraars leuk vinden en wat misschien wat minder. Waarom? Nou, om nog gavere content te maken om zo samen met jullie onze club nog beter en nog korter op de voet te volgen!

We zijn onder andere benieuwd welke onderdelen van de site je graag bezoekt en ook hoe je naar de podcast luistert bijvoorbeeld!

Het invullen van de enquête kan via onderstaande link en duurt je maximaal 5-10 minuten:
Klik hier om naar de enquête te gaan

Heb je vragen? We zijn uiteraard bereikbaar via ons Twitter-kanaal, Facebook, of via een reactie hier onder.

Alvast super bedankt voor de hulp!

3 reacties
    1. Hi Luc, wat vreemd, hier werkt hij perfect (en er zijn gelukkig ook al een heleboel inzendingen binnen). Sorry voor het ongemak in ieder geval, zou je hem nog één keer willen proberen in te vullen vanaf het begin? Duizendmaal dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *