Sparta en Go Ahead Eagles azen op Van der Venne

Sparta en Go Ahead Eagles hebben interesse om Richard van der Venne over te nemen van RKC. Dat melden meerdere bronnen aan RKCNu.

Richard van Der Venne heeft zich na een goed seizoen in de eredivisie dus in de kijker gespeeld van meerdere clubs. De middenvelder draaide een erg goed seizoen en wist in 29 wedstrijden 4 keer te scoren en 3 assists te geven, waaronder enkele belangrijke. Door zijn goede seizoen werd Richard ook tweede in het ‘RKCNu speler van het jaar’ klassement.

Toch zal Richard de club niet zomaar gaan verlaten. Hij heeft nog een contract voor een jaar, dus zal er geld op tafel gelegd moeten worden voor Richard, die anderhalf jaar geleden voor een kleine vergoeding overkwam van hetzelfde Go Ahead Eagles dat nu dus interesse in hem heeft. Door zijn sterke seizoen en basisplek is de verwachting dat de club hem niet zomaar zal laten vertrekken.

Het nieuws komt op een opvallend moment: Een aantal dagen geleden verwijderde Richard alle foto’s omtrent RKC van zijn instagram pagina af, een opmerkelijke actie aangezien alle foto’s omtrent zijn oude club Go Ahead Eagles nog wel beschikbaar zijn. Richard liet hierop weten dat de commotie hier over “een storm in een glas water” was. Toch lijkt er nu dus meer te spelen.

Uiteraard houden wij alle ontwikkelingen in de gaten en zul je het laatste nieuws altijd op RKCNu.nl lezen. Wij hopen in ieder geval van harte dat Richard volgend seizoen gewoon nog het geel-blauw om zijn schouders draagt.

1 reactie
  1. Ik zou Richard laten gaan, in het systeem van Grim was ie aardig vrij om te bewegen tussen de linies, maar andere trainer zal meer met controleur spelen denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *