Seizoensafsluiter podcast online, zomerstop voor RKCNu

De laatste aflevering dit seizoen van RKCNu: De podcast vind je vanaf nú in je favoriete podcast app. In deze aflevering kijken we terug op het zware seizoen waarin we ons handhaafde in de eredivisie. Dat doen we niet alleen, maar ook een half uur lang met trainer Fred Grim. Ook kijken we voorzichtig vooruit naar de transferzomer en volgend seizoen. De aflevering is zoals gezegd vanaf NU beschikbaar in je favoriete podcast app of hier onder!

Met de seizoensafsluiter komt er een einde aan het seizoen voor RKCNu. Een seizoen waar we apetrots op zijn. In dit gekke jaar hebben we dichter dan ooit op het nieuws, de wedstrijden en de spelers gezeten en zijn we enorm blij met alle bezoekers, reacties en opmerkingen die we hebben ontvangen.

Uiteraard komen we volgend seizoen terug! We zijn al druk bezig met brainstormen voor het nieuwe seizoen. Mocht je ideeën of opmerkingen hebben, horen wij ze natuurlijk enorm graag. Voor nu gaan wij in de ‘zomerstand’. We nemen wat afstand en tijd om ons op te laden voor het nieuwe seizoen maar zullen nieuwe geruchten, nieuwtjes en spelerszaken uiteraard blijven melden via RKCNu.nl en de socials!

Nogmaals bedankt, op naar een nieuw jaar eredivisie en een nieuw succesvol jaar RKCNu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *