Grim vertrekt naar Willem II

Zojuist is bekend geworden dat Fred Grim na 3 jaar RKC overstapt naar Willem II. Hiermee komt er een einde aan een aantal succesvolle jaren van Grim in Waalwijk.

Het afgelopen jaar viel de naam Fred Grim gedurende het seizoen al een paar keer bij andere clubs. Zo werd hij meermaals in verband gebracht met AZ en leek Fred zelf wel oren te hebben naar een avontuur in Portugal.

Toch leek er een week geleden nog weinig aan de hand, tot alles in een stroomversnelling is gekomen nadat Willem II bekend maakte niet verder te gaan met trainer Petrovic. Hierna kregen wij links en rechts al geluiden dat Grim de nummer één kandidaat was om in Tilburg hoofdtrainer te worden en kregen we eerder vandaag mee dat Fred hier zelf ook wel oren naar zou hebben. Toch lijkt het erg snel gegaan te zijn, want zojuist, op een apart tijdstip op vrijdagavond maakte zowel Willem II als RKC de overstap bekend.

Grim had nog één jaar een contract bij de club, maar dat contract lijkt dus afgekocht door de Tilburgers.

Wij danken Fred voor alle inzet de afgelopen jaren voor de club. Hij heeft de club mee uit het slijk getrokken en gebracht waar we nu staan: Het derde jaar op rij in de eredivisie. Dat derde jaar zullen we dus in gaan met een nieuwe hoofdtrainer. Daarover later meer.

Veel succes in de toekomst Fred!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *