Vertrekkende spelers en contractbesprekingen

RKC heeft afscheid genomen van Paul Quasten, Sylla Sow en Mike Grim. De club gaat, door verschillende redenen (mogelijk vanuit de speler zelf) niet door met deze drie jongens. We wensen hen alle goeds in de toekomst en danken hen voor alle diensten de afgelopen jaren in het geel-blauw! Paul speelde 100 wedstrijden voor de club en Sow was afgelopen weken opnieuw erg belangrijk bij het lijfsbehoud.

Daarnaast gaat RKC om tafel met een vijftal spelers om te bekijken of ze volgend jaar alsnog opnieuw in het geel-blauw te zien zijn. Het gaat dan om Kostas Lamprou, Vurnon Anita, Ola John, Ayman Azhil en Lars Nieuwpoort.

Hoewel Azhil gehuurd werd van Leverkussen afgelopen jaar, lijkt er dus een mogelijkheid te zijn dat we hem overnemen of nog een jaar huren!

In de komende tijd ongetwijfeld meer over de contractbesprekingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *