Tahiri op weg naar Roemenië

Anas Tahiri lijkt, tegen alle verwachtingen in, niet in Nederland te blijven maar te verkassen naar Roemenië. De middenvelder die drie jaar voor de club heeft gespeeld gaat na de zomer aan de slag bij CFR Cluj, de kampioen van Roemenië. Dat melden meerdere media, waaronder de grootste sportkrant van Roemenië en ESPN.

Eerder leek Tahiri op weg naar FC Groningen, waarvoor Mark-Jan Fledderus afgelopen zondag in Rotterdam voor Tahiri op de tribune zat om eventueel de laatste plooien glad te strijken. Anas gaf na de wedstrijd tegen Feyenoord aan erg gecharmeerd te zijn van de Nederlandse competitie, maar kiest nu dus alsnog voor een avontuur in het buitenland.

We wensen Tahiri heel veel succes in Roemenië. Het ga je goed, Anas!

Foto: RKC Waalwijk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *