Luister vanavond naar RKCNu: De Podcast op Langstraat FM!

Vanavond is het al weer zo ver: Een gloednieuwe aflevering van RKCNu: De podcast, live op Langstraat FM! Na een korte winterbreak zijn we weer terug! Schakel dus vanavond in tussen 20:00 en 22:00 om mee te luisteren naar Lucas vanuit de studio en Tim en Bram die door de avondklok vanaf afstand inbellen!

Uiteraard kun je ook meepraten met de mannen in de studio! Dit kan via Facebook, Twitter en Whatsapp! Heb je geen tijd om vanavond live mee te luisteren? Geen nood, want uiteraard verschijnt de podcast morgenvroeg gewoon in je favoriete podcast app, zoals je van ons gewend bent.

In deze bomvolle aflevering kijken we terug op de winterse transferperiode, kijken we terug op de behaalde resultaten de afgelopen wedstrijden en uiteraard kijken we ook vooruit op de aankomende wedstrijden!

Schakel dus vanavond om 20:00 in op Langstraat FM!

Langstraat FM is te beluisteren op de volgende manieren:
In de Langstraat via de ether op 106.8 FM
Ziggo analoge kabel: 87.5 FM
Ziggo digitale kabel: kanaal 917
KPN & Xs4All: kanaal 1042
Online via deze link of via de player hier onder

1 reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *