Live radioverslag van RKC – Cambuur op Langstraat FM!

Woensdag 28 oktober wordt in het Mandemakers Stadion de thuiswedstrijd voor de KNVB beker tegen SC Cambuur gespeeld. Helaas heeft FOX Sports voor andere wedstrijden gekozen, waardoor de wedstrijd niet live te volgen is op TV. Omdat door de maatregelen rondom het Coronavirus ook geen supporters in het stadion aanwezig mogen zijn, gaat RKCNu in samenwerking met onze vrienden van Langstraat FM de wedstrijd in zijn geheel live verslaan op Langstraat FM.

Het geeft een nostalgisch gevoel om een wedstrijd van RKC niet via de TV mee te kunnen krijgen (al dan niet in een schakelprogramma). Een aantal supporters zullen het gevoel kennen om op vrijdagavond in te schakelen op Langstraat FM of een ander lokaal radio station om toch wat mee te kunnen krijgen van de wedstrijden die RKC speelde in de Jupiler League jaren.

Lucas en Tim zijn bij de wedstrijd aanwezig om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de wedstrijd. De wedstrijd zal in zijn geheel, onafgebroken worden uitgezonden met enkel reclame en het nieuws tussendoor in de rust.

Schakel dus in op Langstraat FM op woensdag 28 oktober om 19:45 om de wedstrijd op de voet te volgen!

Langstraat FM is te beluisteren op de volgende manieren:
In de Langstraat via de ether op 106.8 FM
Ziggo analoge kabel: 87.5 FM
Ziggo digitale kabel: kanaal 917
KPN & Xs4All: kanaal 1042
Online via deze link of via de player hier onder

2 reacties
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *