Luister vanavond naar aflevering 2 van RKCNu: De podcast op Langstraat FM!

Vanavond is het zo ver: Een nieuwe aflevering van RKCNu: De podcast, live op Langstraat FM! Vorige maand zijn we begonnen met het nieuwe seizoen van RKCNu: De podcast. Nieuw dit seizoen is dat de podcast live te horen is op Langstraat FM. Schakel dus vanavond in tussen 20:00 en 22:00 om mee te luisteren!

Uiteraard kun je ook meepraten met de mannen in de studio! Dit kan via Facebook, Twitter en Whatsapp! Heb je geen tijd om vanavond live mee te luisteren? Geen nood, want uiteraard verschijnt de podcast na de uitzending gewoon in je favoriete podcast app, zoals je van ons gewend bent.

We gaan het vanavond onder andere hebben over de afgelopen transferperiode, de eerste wedstrijden van het seizoen en natuurlijk de corona perikelen rondom de club. Oh, en wie weet hebben we ook nog wel een leuke gast in de uitzending!

Langstraat FM luisteren
Langstraat FM is te beluisteren op de volgende manieren:
In de Langstraat via de ether op 106.8 FM
Ziggo analoge kabel: 87.5 FM
Ziggo digitale kabel: kanaal 917
KPN & Xs4All: kanaal 1042
Online via deze link of via de player hier onder

1 reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *