RKC stunt met komst Ola John

De kogel is door de kerk! Op de laatste avond van de transferperiode is Frank er in geslaagd om Ola John vast te leggen! De buitenspeler, die onder andere bij Twente, Benfica en Reading en zelfs een interland voor Oranje speelde, gaat tekenen bij de club!

Ola is vanochtend medisch gekeurd en op dit moment wordt het papierwerk in orde gemaakt. Met de komst van Ola John is RKC ook klaar op de transfermarkt. Ola tekent een contract tot medio 2021.

Frank gaf aan: “‘We zijn erg content dat we Ola hebben kunnen contracteren. Dit was een buitenkans waar we op ingezet hebben. Zijn kwaliteiten staan buiten kijf, en we verwachten dat hij van enorme waarde gaat zijn voor RKC.”

Welkom bij de club, Ola!

Foto: RKC Waalwijk
1 reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *