RKC huurt Vitalie Damascan van Torino

Zojuist hebben wij vanuit Italiaanse collega’s bevestigd gekregen dat RKC dit seizoen gebruik maakt van de kwaliteiten van Vitalie Damascan. Damascan is een spits die je misschien wel kent van vorig seizoen: Hij werd toen al gehuurd door Fortuna Sittard.

In de 19 wedstrijden die Damascan vorig seizoen voor Fortuna speelde, maakte hij 6 doelpunten en gaf hij 1 assist. Hij scoorde onder andere twee keer tegen ons. Daarmee lijkt de gewenste spits die ervaring heeft in de eredivisie en ook het net weet te vinden gevonden.

Damascan is na Stokkers de tweede spits in een aantal dagen die vast wordt gelegd door de club, waar gisteren nog voor de camera’s van FOX werd aangegeven op zoek te zijn naar een spits, deze lijkt met Damascan dan ook gevonden.

Het is even afwachten op de bevestiging vanuit RKC, maar alles lijkt er op dat de transfer op korte termijn naar buiten zal worden gebracht.

4 reacties
  1. Misschien was Sydney wel helemaal niet haalbaar.
    Het filmpje, ziet er toch wel veelbelovend uit.
    Natuulijk kun je van elke spits wel een dergelijk filmpje maken, maar wat opvalt is dat hij goed positie kiest en ook een goede kopper is.
    Welkom Vitalie bij onze mooie club!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *