Bilate vertrekt naar NAC in ruildeal met Finn Stokkers

Zojuist is bekend geworden dat RKC en NAC een ruildeal hebben beklonken. ‘Super’ Mario Bilate zal vertrekken bij de club en twee jaar tekenen bij NAC. In de deal is een ruil opgenomen en zodoende zal de spits van NAC, Finn Stokkers, voor twee jaar in Waalwijk tekenen.

Finn Stokkers heeft met Fortuna Sittard inmiddels eredivisie ervaring op gedaan. In 23 wedstrijden kwam hij tot 5 goals en 3 assists. In de KKD kwam hij tot 188 wedstrijden, met 33 goals en 21 assists achter zijn naam.

Mario scoorde vorig jaar zoals we weten in de eredivisie niet. Toen NAC aanklopte om Mario over te nemen, bedong RKC een ruil deal. Van Mosselveld zegt over Stokkers: ”Op ’t moment dat NAC Breda zijn concrete interesse toonde voor Mario Bilate, hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt om tegelijkertijd Finn Stokkers over te nemen. In de persoon van Finn Stokkers halen we een speler in huis die dichterbij de eigenschappen van een spits komt zoals wij binnen RKC Waalwijk nastreven. Met de komst van Finn zijn we nog niet klaar op de transfermarkt. Ons streven is om de spitspositie dubbel te bezetten.”

Met het aantrekken van Finn Stokkers ziet de selectiewijzer er zo uit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *