RKC presenteert met Cyril Ngonge gewenste aanvaller

De vierde speler in vier dagen! Wie had dat een aantal weken terug gedacht? Toch is zojuist Cyriel Ngonge gepresenteerd. Cyriel is een aanvaller die voor maar liefst 3 jaar over komt van Club Brugge.

Volgens Frank had de club Cyriel al een hele tijd op de korrel: “Hij is snel, behendig en is iemand die continu voor dreiging weet te zorgen. We zijn dan ook erg blij dat we Cyril aan ons hebben kunnen binden.”

Afgelopen seizoen werd Ngonge door Club Brugge verhuurd aan Jong PSV, waar hij topscorer was. In de huur was een koopoptie van 750.000 euro opgenomen, waarvan PSV geen gebruik heeft gemaakt. Ook FC Twente, FC Utrecht en FC Groningen waren eerder al geïnteresseerd in de Belgische aanvaller. FC Utrecht zou het niet eens kunnen worden vanwege een ‘te groot financieel gat’. Het is dus erg mooi dat het de mannen binnen onze club is gelukt om Cyriel te binden, en wel voor 3 jaar!

Naast dat Cyriel afgelopen seizoen zijn wedstrijden voor Jong PSV speelde is hij al langere tijd jeugdinternational van de Rode Duivels.

Welkom, Cyriel, bij onze mooie club!

Met de komst van Ngonge ziet de selectiewijzer er als volgt uit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *