Daan Rienstra en RKC ontbinden contract

Daan Rienstra en RKC hebben na goed overleg besloten om het nog een jaar doorlopende contract in goed overleg te ontbinden. Hiermee kan Rienstra opzoek naar een nieuwe uitdaging en volgens het Brabants Dagblad ligt die vermoedelijk in het buitenland. Rienstra speelde voor RKC maar liefst 150 wedstrijden en staat toch wel symbool voor de wederopstanding van ons RKC. Vanuit de krochten van de Jupiler League tot aanvoerder in de Eredivisie. Het zou een mooi jongensboek kunnen zijn.

Verrassing
Ondanks dat het in de wandelgangen al eens voorbij is gekomen dat Daan wilde vertrekken kwam het persbericht van de club op donderdagmorgen toch nog als een verrassing. Mede omdat Daan gewoon op de eerste training was op komen dagen op woensdag. Daan wil namelijk heel graag nog eens met zijn oudere broer Ben spelen. Die speelt bij het Turkse Kayserispor.

Nog meer vertrekken?
Misschien kan Daan dan meevliegen met Tahiri wiens naam ineens opdook in de Turkse media. Frank gaf echter zelf aan dat hij nog niets gehoord heeft. Grote afwezige op woensdag was Sylla Sow. De speler die 1,5 seizoen geleden door RKC opgepikt werd bij Jong Utrecht zou nu zijn zinnen zetten op een transfer. Het Belgsiche KAS Eupen zou bij Sow uitgekomen zijn in haar zoektocht naar een nieuwe spits.

Wij willen Daan in ieder geval bedanken voor zijn inzet en wensen hem het beste en wie weet tot ooit!

Selectiewijzer
Met het vertrek van Daan wordt het middenveld nog leger, zoals te zien valt in de selectiewijzer hier onder. Er is aardig wat werk aan de winkel om een selectie op de been te krijgen die mee kan in de Eredivisie. Het lijkt er dan ook op dat in de oefenwedstrijd tegen Ajax van aankomende week vooral jeugdige spelers getest zullen gaan worden.

Foto: RKC Waalwijk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *