RKCNu is jarig!

Het is 26 juli, de dag waarop in 2019 RKCNu werd gelanceerd. Het is een turbulent jaar geweest, voor de wereld, het voetbal en ook voor RKCNu. Waar we afgelopen seizoen met getemperde verwachtingen begonnen kunnen we stellen dat we uitgegroeid zijn tot een vaste bron van nieuws rondom de club.

Het begon een jaar geleden allemaal met een nieuws site plus forum, om RKC supporters weer een platform te bieden waar geruchten en nieuws besproken kan worden. Daar kwamen later columns, voor en nabeschouwingen en natuurlijk RKCNu: De podcast bij.

We zijn érg trots om te kunnen melden dat 43.500 personen inmiddels RKCNu bezocht hebben, waarmee voor ons wordt bevestigd dat het een schot in de roos is geweest. Deze 43.500 bezoekers zijn samen goed voor meer dan 330.000 paginabezoeken!

Zoals wij een jaar geleden en continu aan blijven geven is het voor ons, de redactie, zoeken en afwegen welke richting we op willen gaan. Daarnaast blijven we continu updates aan de site doorvoeren, om de gebruikerservaring te blijven verbeteren.

Voor aankomend seizoen zijn we achter de schermen al hard bezig om te brainstormen en voorbereidingen te treffen. Hierover binnenkort meer, maar jullie kunnen uiteraard een nieuw seizoen van RKCNu: De podcast, voorbeschouwingen, nabeschouwingen, columns en interviews verwachten! Vanaf dit seizoen gaat het ook mogelijk zijn om spraakberichten naar ons op te sturen die wij vervolgens behandelen in de podcast. Ook daarover later meer!

Duizendmaal dank aan alle bezoekers van de site, luisteraars van de Podcasts, en discussies op Twitter. We vinden het geweldig om alle opmerkingen en suggesties te lezen en hopen dat jullie je ideeën blijven delen, zodat we hier mee aan de slag kunnen.

Hopelijk tot snel in ons mooie Mandemakers stadion en op naar nog vele mooie jaren RKCNu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *