Lamprou wordt nieuwe keeper RKC

Kostas Lamprou gaat een contract tekenen bij RKC voor één jaar. De keeper komt transfervrij over van Vitesse waar hij tweede keus is achter Remco Pasveer. Hij treft bij RKC oude bekende Allach die bij Vitesse technisch directeur was.

Willem II
Kostas Lamprou, die door Ajax naar nederland gehaald werd, maakte uiteindelijk bij Feyenoord zijn debut in de eredivisie. Een vaste basisplaats veroverde hij daar nooit. Bij onze zuiderburen uit Tilburg brak hij echt door en ontwikkelde zich daar in drie jaar tot een stabiele keeper. Hij verdiende daarmee zelfs een transfer naar Ajax waar hij de 2e man achter André Onana werd. Niet de minste. Na twee jaar bij de godenzonen vertrok hij naar Vitesse om daar de strijd aan te gaan met Remco Pasveer maar stond voor de arnhemmers in de eredivisie nooit onde de lat.

Vaessen
Bij RKC gaat Kostas de strijd aan met Ethienne Vaessen. Wel mag duidelijk zijn wie er qua status en ervaring in de eredivisie op voorsprong staat. In Ethienne’s voordeel spreekt natuurlijk wel dat hij relatief recent meer wedstrijden heeft gespeeld. Alhoewel dat door de corona-break natuurlijk al weer even geleden is.

Selectiewijzer-update
De goal is gevuld. Nu op naar een versterking op het middenveld!

2 reacties
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *