Maatsen verlaat na 2 seizoenen de club

Vandaag is bekend geworden dat Darren Maatsen na 2 seizoenen RKC de club gaat verlaten. Hij gaat een avontuur bij Stabaek Fotball aan in Noorwegen. Maatsen trainde de afgelopen periode nog mee bij de club, ondanks dat zijn contract afliep.

Maatsen kwam in de zomer van 2018 transfervrij terecht bij de club en kende een een aantal hele mooie momenten de afgelopen seizoenen. Het absolute hoogtepunt was de uitwedstrijd bij PSV voor de beker op 30 oktober 2018. Darren schoot de bal in de 90e minuut binnen om een verlening uit het vuur te slepen en wist in de verlening zelfs de 2-3 te maken.

Met zijn snelheid was Maatsen het afgelopen seizoen vooral erg nuttig als invaller en speelde in totaal 60 wedstrijden voor de club, waarin hij vijftien doelpunten maakte en 6 assists gaf.

Een vervanger voor de positie van Maatsen is inmiddels aangetrokken in de vorm van James Efmorfidis.

Uiteraard willen wij Darren bedanken voor alle inzet bij de club. Hij was onderdeel van het ‘promotiewonder’ bij Go Ahead Eagles, waardoor hij altijd deel zal zijn van een belangrijk stuk uit de clubgeschiedenis.

Darren, het gaat je goed en wellicht tot ooit in het Mandemakers Stadion!

Foto: RKC Waalwijk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *