RKC slaat met James Efmorfidis eerste slag op de transfermarkt

RKC trapt de transferzomer af met het aantrekken van James Efmorfidis. De rechtsbuiten van Almere City, met een naam alsof hij uit een Asterix&Obelix-strip komt lopen, tekent een contract van 2 jaar. Met Efmorfidis komt niet alleen een bijzondere naam naar Waalwijk maar ook een minstens zo bijzonder verhaal. Van de jeugd van Barcelona tot die van Ajax en via een Grieks avontuur uiteindelijk doorgebroken bij Almere City. En dat voor een speler van 24 jaar. De vlugge buitenspeler wist in 53 wedstrijden voor het eerste elftal van Almere 14 keer het netje te vinden en gaf een assist. Hij stond in de belangstelling van meerdere eredivisieclubs o.a. Heracles maar koos, mede met het zicht op speeltijd, voor een contract bij ons RKC.

De cijfers van James in het shirt van Almere City:

[table id=1 /]

Dario Van den Buijs
RKC was lang in de race voor de handtekening van Dario Van den Buis maar de speler besloot na interesse van verschillende eredivisieclubs op het laatste moment toch voor een avontuur bij het Belgische Beerschot te kiezen. Wat, als de versoepelingen in Belgie het toelaten, een play-offwedstrijd van de eerste klasse is verwijderd.

Selectiewijzer-update
Een speler vertrokken een een speler aangetrokken betekent voor de selectie het volgende:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *