Update: Quasten, Mulder, Grim en Bakari verlengd!

Update: We hebben het even gecontroleerd, maar ook het contract van Said Bakari is verlengd. Alleen al in een eerder stadium van het seizoen. Het gaat hier dan om een optie die gelicht is tot en met medio 2021!

De eerste 3 nieuwe contracten voor RKC voor het seizoen 2020/2021 zijn een feit! Vorige week meldde Frank van Mosselveld in de RKCNu: Podcast dat hij hoopte binnen een week rond te komen met Paul Quasten, Hans Mulder en Mike Grim. Het gaat in het bij alle drie de spelers om een verbintenis van één jaar.

Paul Quasten
Voor Quasten wordt dit het 4e jaar in het geel/blauw. De brutaal voetballende linksback heeft inmiddels 77 wedstrijden gespeeld en liet het afgelopen seizoen in de eredivisie een prima indruk achter. Op een akkefietje met de doelman na. De kans is groot dat Quasten zich wederom de basis in zal spelen. Toch zal de club een buitenkansje op de linksback positie niet laten schieten. Goede linksback zijn nou eenmaal schaars en Quasten is nou gevoelig voor blessures. Wij hoefden er bij de redactie niet lang over na te denken wat Paul zijn mooiste goal tot nu toe is:

Hans Mulder
Ook met Mulder wordt een basisklant uit het vorige seizoen verlengd. De vraag blijft echter of Mulder dit jaar weer een zekerheidje is voor de basis. Hij vormde in de meeste gevallen het centrale duo met Hannes Delcroix en zij kregen toch te vaak goals tegen. Maar dat neemt niet weg dat Mulder een zeer bruikbare speler blijft als slot op de deur en buiten het veld de sfeer hoog weet te houden.

Mike Grim
RKC heeft met Grim in ieder geval de 3e keeper binnen. Daarnaast zal nog een 2e keeper aangetrokken worden om met Etienne Veassen uit te vechten wie er onder de lat mag komen. Voor Grim wordt dit zijn 2e jaar bij RKC.

1 reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *