RKC Waalwijk haalt oude bekende Hansson

Het is Frank van Mosselveld gelukt Emil Hansson wederom aan te trekken. De 21-jarige Zweed wordt wederom gehuurd, ditmaal van Hannover96.

Het gerucht ging de afgelopen dagen al rond, maar vandaag kwam de uiteindelijke bevestiging. Emil Hansson speelt de rest van het seizoen in het geelblauw van ons RKC. Na het succesvolle afgelopen seizoen vertrok Hansson in eerste instantie van Feyenoord naar Hannover96 in Duitsland. Daar kwam Hansson niet verder dan vooral invalbeurten. Naast RKC waren nog twee eredivisie clubs serieus geïnteresseerd in zijn diensten. Het daadkrachtige optreden van de leiding van RKC als ook de prettige herinneringen die Hansson heeft aan Waalwijk zorgde er uiteindelijk voor dat zijn keuze toch weer viel op RKC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *