RKC haalt Brabo Van der Venne naar Waalwijk

RKC is erin geslaagd zich te versterken met Go Ahead Eagles speler Richard van der Venne. De 27-jarige middenvelder komt per direct over vanuit Deventer en heeft een overeenkomst getekend tot 30 juni 2022.

De afgelopen dagen hield RKCNu via het twitter account jullie al op de hoogte van deze aankomende transfer en vandaag is deze dan ook echt definitief beklonken. Richard staat bekend om zijn werklust, zijn goede linkerbeen en loopvermogen. Hij kan met zijn doelgerichtheid en oog voor assists écht wat toevoegen wat nog ontbreekt in de huidige selectie. Daarnaast is het mooi een geboren en getogen Brabander te mogen verwelkomen in onze selectie. Tevens een groot compliment richting Van der Venne dat hij de eerste speler sinds heelveel jaar is waarvoor RKC bereidt is gebleken een transfersom te willen betalen.

Richard, top dat je er bent. Heelveel plezier en succes in ons mooie geelblauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *