RKCNu: de Podcast – Aanmelden


Hij zit er nu echt aan te komen! We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor RKCNu: de Podcast. Een onderdeel van deze voorbereiding is het werven van gasten die wij aan onze “podcast tafel” zullen ontvangen. RKCNu is een aantal maanden geleden opgestart als platform door maar vooral vóór supporters, waardoor we het belangrijk vinden dat supporters aan kunnen schuiven om mee te praten over de zaken rondom de club.

Lijkt het je wat om aan te schuiven bij de podcast? Vul dan vooral het formulier hier onder in. Ook vragen we je een stukje motivatie mee te geven zodat we w teten waarom juist jíj bij ons aan tafel moet zitten.

We zullen altijd persoonlijk contact met je opnemen. Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via Twitter of de contactpagina.

Een eerste teaser van de podcast is HIER te beluisteren!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *