RKCNu terug online

We zijn opnieuw online. Na opnieuw een aantal dagen dagen ‘down-time’ zijn we net voor het weekend weer online. Wat is er precies gebeurd, waarom waren we offline?

Het is de tweede keer in korte tijd dat RKCNu onbereikbaar was. Onze technische jongens zijn meteen aan de slag gegaan om te bekijken wat er aan de hand was. Na de down-time van afgelopen week dachten we het probleem te hebben opgelost, echter kwam het op een andere manier opnieuw terug.

Inmiddels hebben we uitgebreide maatregelen getroffen om in de toekomst te voorkomen dat dit opnieuw gebeurd, waardoor we de laatste twee dagen ‘extra’ offline zijn geweest, om deze wijzigingen door te kunnen voeren. Daarnaast overwegen we juridische stappen te ondernemen, maar hierover later eventueel meer.

We willen nogmaals onze excuses aanbieden voor de down-time. We streven er naar om met RKCNu de hoogste kwaliteit af te leveren, dit is de laatste twee weken echter niet gelukt. We blijven een site die gerund wordt uit liefde voor de club, dus dat betekent dat het onderhoud aan de site in de avonduren gebeurd. Het zijn de afgelopen dagen latertjes geworden, maar we zijn er weer!

Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *