Seys, Baggerman en Van Der Sluys uit de selectie gezet

Dylan Seys, Nikki Baggerman en Dean van der Sluys zijn vanmiddag uit de A-Selectie gezet. Dat meldt het Brabants Dagblad.

Dylan Seys had de laatste weken erg veel moeite met zijn rol als invaller. De laatste weken zag het er al naar uit dat hij niet 100% de motivatie kon opbrengen als wisselspeler. Hij is naar de beloften gezet, waar hij de afgelopen weken nog wel een aantal keer gescoord heeft en mag uit kijken naar een nieuwe club.

Ook voor Nikki Baggerman lijkt zijn tijd bij RKC voorbij. De middenvelder, die vorig jaar nog geregeld speelde, mag uitkijken naar een nieuwe ploeg nadat hij is overtroffen door Daan Rienstra.

Ook nieuwkomer Dean van der Sluys hoeft dit jaar niet op speelminuten te wachten. Het is een vreemde situatie, aangezien Van Der Sluys een aantal maanden geleden nog als nieuwkomer werd verwelkomt. Echter was RKC toen nog niet gepromoveerd, waardoor de situatie nu compleet anders is. Dean heeft nog een contract voor twee seizoenen, waardoor hij nu verhuurd mag worden.

We wensen Seys, Baggerman en Van Der Sluys veel succes in de toekomst. Bedankt voor de inzet mannen.

Foto (c) RKC Waalwijk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *