Update: RKC haakt af voor Van den Boomen

RKC Waalwijk onderneemt serieuze pogingen om Branco van den Boomen over te nemen van FC Eindhoven. De tweede club uit de lichtstad, verlangt echter wel een transfersom.

Naast de Waalwijkers ziet ook De Graafschap de komst van de 24 jarige middenvelder wel zitten. De Doetinchemmers zien hem als dè ideale kandidaat om de recent vertrokken El Jebli op te volgen op de nummer 10 positie achter de spitsen. Van den Boomen heeft echter duidelijk laten weten dat zijn ambities in de eredivisie liggen of eventueel in het buitenland. Ook enkele Duitse clubs volgen het voormalig jeugdproduct van Ajax met bovengemiddelde interesse.

UPDATE 26-08-2019

RKC Waalwijk lijkt niet te willen doorpakken en lijkt te zijn afgehaakt in de strijd om Van den Boomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *