RKCNu: stand na 2 weken

Iets meer dan twee weken geleden werd RKCNu gelanceerd. In de afgelopen twee weken is er achter de schermen veel gebeurd. Aangezien ons motto “vóór en dóór supporters” is, delen we graag een kijkje achter de schermen met jullie.

We zijn blij om te kunnen melden dat de site massaal wordt bezocht. Sinds de lancering hebben we inmiddels meer dan 2800 unieke bezoekers mogen ontvangen. Deze 2800+ bezoekers zijn goed geweest voor meer dan 23.000 paginabezoeken, wat betekent dat de gemiddelde bezoeker 8 pagina’s op de site bekijkt!

Achter de schermen zijn we hard bezig om de site te blijven voorzien van nieuwe onderdelen en rubrieken. Zo hebben we na de eerste wedstrijd het Man of the Match systeem geactiveerd, waar elke week je favoriete RKC’er kan worden gekozen. Aan het einde van het seizoen doen we wat leuks met de statistieken, wat precies, dat houden we nog even geheim.

Er komen dus op zeer korte termijn wat nieuwe rubrieken aan waar wij zelf erg enthousiast over zijn, en hopelijk jullie ook. Zoals altijd: Mocht je een suggestie, opmerking of idee hebben, dan horen wij graag van je! We zijn te bereiken via het contactformulier, Facebook of Twitter

Foto: © RKC Waalwijk
2 reacties
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *