RKCNu gelanceerd

Welkom op RKCNu, de gloednieuwe supporters-site vóór en dóór RKC supporters.

Na de geweldige promotie van afgelopen seizoen vond een vaste groep supporters het een goed moment om de handen ineen te slaan en een nieuwe website te lanceren waar de laatste nieuwtjes over onze geweldige club te volgen zijn en waar daarnaast natuurlijk over het reilen en zeilen van de club gediscussieerd kan worden.

Het resultaat is deze website. Op dit moment richten we ons voornamelijk op het communiceren van het laatste nieuws en het schrijven van voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen, maar in de komende periode zullen er steeds meer verschillende onderdelen van de website geactiveerd worden.

We hopen een verbindende factor te kunnen zijn tussen de verschillende supportersgroepen en sociale media waarop supporters actief zijn. Om dit kracht bij te zetten hebben we een forum gecreëerd, een plek waar ook buiten de nieuwsberichten om met elkaar gediscussieerd kan worden.

We staan altijd open voor tips, ideeën, opmerkingen of eventuele klachten. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die mee willen werken aan de site. We zijn te bereiken via Twitter of de Contactpagina

Veel leesplezier!

Redactie RKCNu

Foto: © RKC Waalwijk
5 reacties
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *